2012. július 16., hétfő

Escape From HTML

A Past és az Escape From Collapsed Room című, szerintem egyenként is zseniális játékok szerzőjének, Yahmnak egy másik régi játéka (ha jól látom, összesen 5 kijutóst csinált, mindet régen... kár, szerintem nagyon jó agya volt hozzá...). Csavar, természetesen itt is van: ha jól értelmezem a látványt, egy monitor Tront idéző látványvilágú belsejéből nézünk kifelé (igen, kifelé...), és szövegformázási parancsokat kell gyűjtenünk, hogy azokat a "tereptárgyakon" alkalmazva megmentsük szegény Papagájékat, inkluzíve tojás.  Útközben még  egy jót fogunk cselekedni: a képen látható trójai vírust is el fogjuk pusztítani, yeaaah! Nyugi, nem szükséges HTML-kódismeret és ECDL-vizsga :)


Használati utasítás:
1.) A begyűjtött formázási utasítás melletti kérdőjelre vidd rá a kurzort (kattintani nem kell), és egy kis animációt kapsz, hogy mit csinál az adott funkció.
2.) Tarts ki! Az elején tán kicsit fura lesz, de szerintem megéri végigcsinálni, mert jó játék. És nem is hosszú, a haladó szintű játékosoknak szerintem 5-10 perc max - a műkedvelőknek is max negyed óra-20 perc.