2012. július 3., kedd

Vegetable Shop

Nem kijutós, hanem tárgykeresős játék a Games2Rule-tól, de szerintem elszórakoztatja az embert egy darabig. Zöldségeket keresni egy zöldségesnél? Micsoda perverz gondolat? Minő eretnek agy ötlötte ki ezt a diabolikus ideát? Odaát fogant a terv? Vagy ideát?
OK, akkor most mély levegő, kacaj benntart: ne azt képzeld el, hogy a kedves leküld a sarkiba egy pár cuccért - hanem, hogy átnyújt pár fényképet, hogy PONTOSAN ezt az almát meg hagymát meg cukkinit meg répát meg körtét meg gombát meg stb. akarja. És, hogy alkalmat adjon szerelmed kikezdhetetlenségének bizonyítására, mindehhez még egy időkorlátot is ad, ami minden rossz tippnél még csökken is! Segítségként annyi, hogy minden abraktípusból azt kell megtalálnod, ami "nem a helyén", vagyis másfél fajtáknál van. Tehát, ha almát kell találnod, ne az almák közt keress, hanem azt válaszd, ami, mondjuk a répáknál van. Tiszta sor... Egyetlen "szint" van, ha azzal kész vagy, mehetsz is haza - főzni.

Azért van könnyítés is: nincs előtted sor, így legalább azzal nem fogsz időt veszteni.

Nem árt tudni: ne feledd azt a képernyőváltó nyilacskát, ott baloldalt... Nekem vagy 2 percem ráment, és tuti biztos voltam benne, hogy olyan gyümiket kerestet velem a játék, amik nincsenek is rajta - mire leesett, hogy ja, a boltnak van bal oldala is...